MG Dizajn se profesionalno bavi WEB dizajnom i Grafickim dizajnom od pocetka 2010 godine. Iako je nas tim mlad, posjedujemo bogato iskustvo radeci na razlicitim projektima. Mi trazimo otvorenu komunikaciju sa nasim klijentima, precizne i postene dogovore i posebno smo usmereni ka dugorocnoj saradnji. 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
You are here: Home Web Dizajn

 

Web Dizajn

Izrada WEB sajtova

Print PDF

Statičke i dinamičke web stranice

Naša delatnost je izrada WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elementa (vesti, kontakt forma, galerija slika), preko kompanijskih i WEB i WAP portala, online prodavnica, do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija.

Read more...

Čemu služi Internet?

Print PDF

Šta je internet?

Postoje mnoge polemike o tome šta je internet i koja je njegova definicija, ali uglavnom se svi slažu da je Internet svetska (svetski raširena - worldwide), javno dostupna mreža međusobno povezanih računarskih mreža koja omogućava mrežno deljenje fajlova i podataka sa drugim udaljenim lokacijama.

 

 

Read more...

Održavanje WEB sajtova

Print PDF

Prepustite brigu profesionalcima

Održavanje web sajta podrazumeva dodavanje, uklanjanje ili uređivanje teksta i grafike, ažuriranje vesti i najave događaja, učitavanje dokumenata a često i hitne ispravke. U zavisnosti od potrebe i količine opcija varira i obimnost i cena paketa, na vama je da izaberete najbolju opciju koja vam je potrebna.

Read more...

Šta je Joomla?

Print PDF

Šta ona može da mi donese?

Joomla je mnogo puta nagrađivani sitem za upravljanje sadržajem (CMS), koji omogućava da napravite web sajtove i moćne online aplikacije. Mnogi aspekti, uključujući i lakoću upotrebe i proširenja, učinili su Joomla najpopularniji WEB softverom. Najbolje od svega, Joomla je Open Source rešenje koje je dostupno svima.

 

 

Read more...

Redizajn WEB prezentacije

Print PDF

Naša profesionalnost će Vaše poslovanje podići na pravi nivo

Svaki WEB sajt treba da prođe kroz proces redizajna s vremena na vreme. Postoji mnogo razloga za to, od razvijanja novih poslovnih vizija do novih trendova u WEB razvoju koji nisu postojali kada je rađen prethodni dizajn.

 

 

Read more...

Back to top

Audio/Video Reklama II

Audio/Video Reklama

MG na Facebook-u

Kontakt

00387 65 378 726(SMS)

00381 64 986 89 98 (Call)

     Skype

kontakt@mg-dizajn.com
support@mg-dizajn.com

MG Dizajn stranica
MG Dizajn profil

Copyright © MG Dizajn 2010 - 2024

Designed by: | MG Dizajner | MG Dizajn.