MG Dizajn se profesionalno bavi WEB dizajnom i Grafickim dizajnom od pocetka 2010 godine. Iako je nas tim mlad, posjedujemo bogato iskustvo radeci na razlicitim projektima. Mi trazimo otvorenu komunikaciju sa nasim klijentima, precizne i postene dogovore i posebno smo usmereni ka dugorocnoj saradnji. 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
You are here: Home Klijenti

 

Klijenti

Print PDF

"Esteticum" e.U. das Nagelstudio

Ich bin stolz Ihnen mein Nagelstudio präsentieren zu können sowie mein Enthusiasmus über neueste Produkte und Trends im Nagel Design Welt näher zu bringen und mit Ihnen zu teilen. Als Nagelstudio Inhaberin erwarte ich Sie mit ausgezeichnete Dienstleistung und hochklassigen Produkten. Sie stehen mit Ihren Bedürfnissen im Mittelpunkt.

Print PDF

Potkonjak Design

U moru reklamnih poruka koje nas svakodnevno obasipaju sa svih strana neophodno je biti originalan, zagolicati maštu posmatrača, koristiti tradicionalno dobre metode obogaćene uvek svežim i originalnim inovacijama.Hiljade uložene u reklamne materijale po celom gradu su bačen novac ako taj materijal ne prenosi pravu poruku... Sigurno Vam pada na pamet barem jedna reklama koja Vas je ubedila da ne kupujete proizvod koji se reklamira.

Print PDF

Radio Sunce

-- >>>NASE SUNCE NE SIJA SAMO ONO I PEVA PO VASOJ ZELJI<<<

Print PDF

Radio Moja Maza

Svako ima nešto što voli i nekoga kog voli,a mi...Radio Moja Maza volimo Vas dragi naši slušaoci jer ste Vi birali baš nas...želimo Vam pružiti maksimalno uživanje na našim talasima....

 

Print PDF

Radio Crni Panter

Radio Crni Panter je posvećen svim ljudima dobre volje koji žele da se druže na jedan savremen način i uživaju uz izbor dobre muzike ...Naš radio nema Nacionalno , Političko , Sekrorsko ili bilo koje opredeljenje i zbog toga je za sve nacije  i generacije sa prostora EX Yu i naravno onih koji se žele družiti širom sveta.

 

Print PDF

Radio Zavicaj

Zasto radio zavicaj? Za sve one koji istinnski vole svoj zavicaj ma odakle bili, dobro ste dosli kod DJ Veselog Zize Kozarska Dubica. Ovaj radio je namjenjen za sve nacije i generacije i sve one koji zaista vole svoj zavicaj.

Print PDF

Radio Skitnica

Radio Skitnica je osnovana sa ciljem da se svi ljudi dobre volje druze i upoznavaju! Zelimo vam ugodno druzenje i zabavu na nasem Sajtu!

 

Print PDF

Radio Jaca

Radio i sajt  Jaca  je  osnovan  10.11.2012 sa ciljem da se  ljudi  svih  generacija  i  nacija  iz cjelog svjeta  na  jednom mjesto  da  se  druze, upoznavaju, vesele  i sire nasu  kulturu, tradicicju i  vjeru naseg  naroda   da zaborave  na  zlo i da  pamte  samo  dobro  DA NIKAD  NE ZABORAVIMO NASE PRETKE I  ODAKLE POTJECEMO

Print PDF

Radio Maza

Udobno se smjestite pored vaseg racunara, i prepustite se pozitivnoj energiji koju emitujemo sa nasih talasa.Mi smo tim koji navija za prijateljstvo, ljubav, zezanje i dobru muziku. Nikakve razmirice i nedolicno ponasanje ne tolerisemo. Verujemo da je to jedina stvar koja bi nam se mogla zameriti.MI ne znamo za razlike, ovde smo svi isti. Ukoliko je ovo prvi put da posecujete nas portal, pridruzite nam se na chat.

Print PDF

Dusa Krajine

Radio i sajt Dusa-Krajine je osnovan 25. 06. 2012. sa ciljem da se Krajisnici koji su rasuti po cijelom svijetu druze, da se ocuva kultura, tradicija i vjera naseg naroda. Da se zaboravi zlo, a pamti dobro...    Da ne zaboravimo nase pretke...da ne zaboravimo da je Krajina nasa majka...nasa dusa...

 

Print PDF

RSK Radio

Nastanak RSK radija proizisao je iz zelje i ideje prognanih Krajisnika da sto vise objedini nas napaceni narod na jednom ovakvom sajtu, koji ce da nam svima pruzi pokoju korisnu informaciju i pokusa izljeciti tugu i nostalgiju za nasom Krajinom.

 

Print PDF

Grahovo.net

Internet prezentacija opstine Bosansko Grahovo

 

 

Print PDF

Parohija Grahovska

Eparhija Bihaćko-Petrovačka, Parohija Grahovska Bos Grahovo, Srpska Pravoslavna Crkva u Bos Grahovu

 

 

 

Back to top

Audio/Video Reklama II

Audio/Video Reklama

MG na Facebook-u

Kontakt

00387 65 378 726(SMS)

00381 64 986 89 98 (Call)

     Skype

kontakt@mg-dizajn.com
support@mg-dizajn.com

MG Dizajn stranica
MG Dizajn profil

Copyright © MG Dizajn 2010 - 2024

Designed by: | MG Dizajner | MG Dizajn.