MG Dizajn se profesionalno bavi WEB dizajnom i Grafickim dizajnom od pocetka 2010 godine. Iako je nas tim mlad, posjedujemo bogato iskustvo radeci na razlicitim projektima. Mi trazimo otvorenu komunikaciju sa nasim klijentima, precizne i postene dogovore i posebno smo usmereni ka dugorocnoj saradnji. 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
You are here: Home Web Dizajn Izrada WEB sajtova

 

Izrada WEB sajtova

Statičke i dinamičke web stranice

Naša delatnost je izrada WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elementa (vesti, kontakt forma, galerija slika), preko kompanijskih i WEB i WAP portala, online prodavnica, do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija.

WEB prezentacija obezbeđuje prisutnost na globalnoj Internet mapi sveta i u današnje vreme teško je naći kompaniju koja nema WEB sajt. U zavisnosti od veličine same firme, oblasti delovanja i značaja koji pridaju ovom vidu poslovanja razlikuju se i same prezentacije.

Jedna od vrsta komunikacije je prezentacija. Internet prezentacija se naziva WEB prezentacija. Posjedovanje WEB prezentacije Vam omogućava da na jednom mjestu 24 sata dnevno budete dostupni vašim poslovnim partnerima. Posjedovanje WEB prezentacije omogućava vašim budućim poslovnim partnerima da vas pronađu i kontaktiraju.

Uspješna WEB prezentacija se sastoji od 3 element: naziva, prostora i dokumenata. Naša usluga se sastoji od zakupa WEB naziva i prostora, planiranja, dizajniranja, izrade, testiranja, održavanja i zaštite vaše WEB lokacije.

 

- Statična WEB prezentacija je najjednostavniji oblik WEB prezentacije. Sastoji se od HTML dokumenata koji su međusobno povezani i usklađeni. HTML dokumenti, slično kao WORD dokumenti, se sastoje od tekstova i slika.

- Dinamična WEB prezentacija je, osim tekstova i slika, sastavljena i od video dokumenata, koji se nazivaju FLASH dokumenti. Bilo da se radi o animacijama ili stvarnim video zapisima, dinamične WEB lokacije omogućavaju veću interakciju od statičnih WEB lokacija. Ako bi statične WEB lokacije uporedili sa novinama, onda bi dinamične WEB lokacije bile TV stanice.

Ako želite da imate svoju WEB prezentacju za formu ili nesto drugo  potrebno vam je da nas kontaktirate , kako bi se dogovorili oko cjene i dizajna vaše WEB prezentacije. Kontakirati nas možete pomogu navigacionog dugmeta naruči.

Rok izrade do 10 radnih dana od datuma dostavljanja kompletnog materijala za izradu.

 

Print PDF

Back to top

Audio/Video Reklama II

Audio/Video Reklama

MG na Facebook-u

Kontakt

00387 65 378 726(SMS)

00381 64 986 89 98 (Call)

     Skype

kontakt@mg-dizajn.com
support@mg-dizajn.com

MG Dizajn stranica
MG Dizajn profil

Copyright © MG Dizajn 2010 - 2024

Designed by: | MG Dizajner | MG Dizajn.