MG Dizajn se profesionalno bavi WEB dizajnom i Grafickim dizajnom od pocetka 2010 godine. Iako je nas tim mlad, posjedujemo bogato iskustvo radeci na razlicitim projektima. Mi trazimo otvorenu komunikaciju sa nasim klijentima, precizne i postene dogovore i posebno smo usmereni ka dugorocnoj saradnji. 

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
You are here: Home Graficki Dizajn Dizajn banera

 

Dizajn banera

Neka Vas svi primete

U današnje vreme dosta se koriste i tekstualni baneri, pa može izgledati da grafički baneri nisu toliko bitni. Medjutim postoji gomila razloga kada je grafički baner efikasniji.

 

 

 

 

Na stranama prepunim teksta, jedina šansa da Vaša reklama bude primećena je ako je to atraktivno dizajniran grafički baner. Na taj način postajete primećeni, i povećavaju se šanse da ostanete zapamćeni ili da neko klikne na Vaš link ukoliko je to cilj kampanje.

 

Banner je digitalna slikovna, tekstualna ili zvučna reklama, koja se postavlja na web stranice u svrhu oglašavanja. Banner je ujedno i veza (link) sa jedne web stranice na drugu. Vrlo učinkovit način oglašavanja. Najučestaliji su animirani banneri, izrađeni u Flash tehnologiji. Dizajn bannera je izrazito važan. Hoće li korisnik putem veze (linka) doći do Vaše stranice, uvelike zavisi o orginalnosti, senzaciji, poruci ili ideji koja se prenosi.

Banneri se obično smještaju na predviđena mjesta. Izrađuju se po standardiziranim dimenzijama (300x250, 180x150, 728x90…). Flash tehnologija ne poznaje granice kreativnog izražavanja, pa tako i izrada, odnosno dizajn može varirati od najednostavnijih, do vrlo kompleksnih animacija, koje bi se bolje mogle opisati kao multimedijalni uradci.


Cijena zavisi od velicine banera, od njegove konstrukcije i dizajna. (cjena po dogovoru)

Print PDF

Back to top

Audio/Video Reklama II

Audio/Video Reklama

MG na Facebook-u

Kontakt

00387 65 378 726(SMS)

00381 64 986 89 98 (Call)

     Skype

kontakt@mg-dizajn.com
support@mg-dizajn.com

MG Dizajn stranica
MG Dizajn profil

Copyright © MG Dizajn 2010 - 2024

Designed by: | MG Dizajner | MG Dizajn.